Over Ons

Ons uitgebreide drankenassortiment wordt regelmatig aangevuld met bieren en wijnen die passen bij het seizoen. Dat geldt ook voor de menukaart. Naast de gewone lunch en diner gerechten, die allemaal huisgemaakt zijn, heeft onze chef iedere dag ook een aantal specials, waaronder onze mosselen die door Het Parool: 'De lekkerste van Amsterdam' gevonden worden!

'Heerlijk lokaal eten en drinken'

Iedereen die woont of werkt in de buurt als ook de internationale bezoeker van de RAI voelt zich thuis en komt ook graag terug. De vrolijke bediening, ongedwongen gastvrijheid en de verrassende kwaliteit van de keuken zijn daarbij het uitgangspunt. Het interieur is uniek voor de stad en gaat weg van de bestaande café trends. De verrassende toepassing van materialen, kleuren en dessins in het interieur zorgen voor een gezellige en warme uitstraling. Natuurlijk zenden wij alle grote sportevenementen uit op grote beeldschermen en organiseren wij regelmatig leuke thema-avonden met live muziek en andere activiteiten.

Groepen

Ook voor het organiseren van een (verjaardags) feestje, een afstudeerborrel of bruiloft ben je bij The Corner van harte welkom. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Awards

Café Top 100 2017 - Positie 25


Terras Top 100 2017 - Positie 35