Over Ons

Of je in dit café met het zonnigste terras van de buurt nu komt voor een kop koffie, een clubsandwich, een drankje met wat lekkers erbij of gewoon een borrel: 'Het is bij Danielle en haar team altijd gezellig'.

'Heerlijk lokaal eten en drinken'

Iedereen die woont of werkt in de buurt als ook de internationale bezoeker van de RAI voelt zich thuis en komt ook graag terug. De vrolijke bediening, ongedwongen gastvrijheid en de verrassende kwaliteit van de keuken zijn daarbij het uitgangspunt. Het interieur is uniek voor de stad en onderscheid zich hiermee van de bestaande cafés. De verrassende toepassing van materialen, kleuren en dessins in het interieur zorgen voor een gezellige en warme uitstraling. Natuurlijk zenden wij alle grote sportevenementen uit op grote beeldschermen en organiseren wij regelmatig leuke thema-avonden met live muziek en andere activiteiten.

Voetbal kijken in Amsterdam

Zoek jij een locatie waar je Ajax kunt kijken? Dan zit je bij The Corner Amsterdam helemaal goed. Bij lekker weer zenden wij het zelfs uit op ons terras met bitterballen in de rust! 

Awards

Café Top 100 2018 - Positie 20
Café Top 100 2017 - Positie 25
 Terras Top 100 2017 - Positie 35

In de media